Infos

Geregisseerd door : Nanette Burstein
In de zalen vanaf: 8 september 2010
Speelduur: 103 minuten
Genre: Komedie, Romantisch
Land : Verenigde Staten (2010)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Erins (Drew Barrymore) droge humor en ongecensureerde openhartigheid charmeren de kersverse vrijgezel Garrett (Justin Long) tijdens een potje bier, een pubquiz en een ontbijtje de volgende ochtend. Hun chemie wakkert een hartstochtelijke zomeraffaire aan, maar geen van beiden verwachten dat het stand houdt wanneer Erin teruggaat naar haar huis in San Francisco en Garrett achterblijft voor zijn baan in New York. Wanneer zes weken lang door de stad struinen opeens wel iets lijkt te gaan betekenen, zijn ze er niet meer zo zeker van dat ze de romance willen beëindigen. Terwijl Garretts vrienden Box (Jason Sudeikis) en Dan (Charlie Day) hem plagen met zijn vaste verkering met zijn mobiele telefoon, zijn ze er eigenlijk niet zo blij mee dat ze hun beste drinkmaatje verliezen aan weer een onstuimige romance. Ook Erins overgevoelige, overbezorgde getrouwde zus Corrine (Christina Applegate) wil Erin ervan weerhouden dit wel heel vaak betreden pad te volgen.  
Maar ondanks dat ze ver uit elkaar wonen, hun vrienden en familie alleen maar negatief over hun relatie zijn en de onverwachte verleidingen die op hun pad komen, heeft dit stel misschien toch de liefde van hun leven gevonden. En met veel sms-jes, erotische berichtjes en telefoontjes in het holst van de nacht, lijkt het erop dat ze zelfs deze afstand kunnen overbruggen.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

SpaceBoy - Komedie
2
27 oktober 2021
27 oktober 2021

SpaceBoy

Komedie Regie: Olivier PairouxMet: Peter Van den Begin, Jean-Benoît Ugeux,...De slimme Jim is 11 jaar en woont bij zijn papa, een astronaut die binnenkort de ruimte in gaat. Tijdens een wedstrijd voor jonge wetenschappers krijgt hij zijn mysterieuze klasgenote Emma toegewezen als partner. Jim trekt zijn stoute schoenen aan en overtuigt haar om in het geheim een echte... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: