Infos

Geregisseerd door : Ryan Murphy
In de zalen vanaf: 6 oktober 2010
Speelduur: 133 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2010)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Liz Gilbert (Julia Roberts) heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis, een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten, daar leert ze la dolce vita kennen. In India schrobt ze tempelvloeren en ontdekt ze de kracht van meditatie. In Indonesië vindt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid - en ontmoet ze haar grote liefde in Bali. 
Eat Pray Love is gebaseerd op de bestseller van Elizabeth Gilbert Eat Pray Love (Eten, Bidden, Beminnen).

 Meningen

 Al het nieuws over "Eat, Pray, Love"

Exclusief: video-interview met Julia Roberts - Actueel
Actueel

Exclusief: video-interview met Julia Roberts

Vanaf 6 oktober speelt de langverwachte film 'Eat, Pray, Love' in de bioscoopzalen. In de film geeft Julia Roberts gestalte aan Elisabeth, een vrouw die op wereldreis gaat om een antwoord te vinden op enkele prangende levensvragen. Verder lezen...
The Expendables versus Eat, Pray, Love - Actueel
Actueel

The Expendables versus Eat, Pray, Love

Op 13 augustus gaat de nieuwe actiefilm The Expendables van en met Sylvester Stallone in de Amerikaanse bioscoopzalen in première. Toeval of niet, die dag verschijnt eveneens Eat, Pray, Love met Julia Roberts als hoofdrolspeelster in de zalen. En dat zullen ze in Amerika geweten hebben. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Boiling Point - Thriller, Drama
1
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
2
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Le Sixième enfant - Drama
4
05 oktober 2022
05 oktober 2022

Le Sixième enfant

Drama Regie: Léopold LegrandFranck, een schroothandelaar, en Mériem hebben vijf kinderen en een zesde is op komst. Ze hebben ernstige geldproblemen. Julien en Anna zijn advocaten en kunnen geen kinderen krijgen. Dit is het verhaal van een ondenkbare regeling.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: