Infos

Geregisseerd door : Olivier Assayas
In de zalen vanaf: 20 augustus 2014
Speelduur: 124 minuten
Genre: Drama
Land : Zwitserland, Frankrijk, Duitsland (2014)

 Synopsis

Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt de actrice Maria Enders gevraagd voor een hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar geleden beroemd maakte. Destijds speelde ze Sigrid, een verleidelijk jong meisje dat haar baas Helena tot zelfmoord drijft. Nu krijgt ze de rol van de oudere Helena aangeboden. Voor de repetities reist Maria met haar assistente en vriendin Valentine naar Sils Maria, een afgelegen plaatsje in de Alpen. Jo-Ann Ellis, een Hollywoodsterretje dat voortdurend in schandalen is verwikkeld, zal de rol van Sigrid spelen. Maria komt oog in oog te staan met een ambitieuze jonge vrouw, haar confronterende spiegelbeeld.

 VOD

Bekijk Clouds of Sils Maria via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Clouds of Sils Maria"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: