Infos

Geregisseerd door : David Lowery
In de zalen vanaf: 6 november 2013
Speelduur: 105 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

AIN'T THEM BODIES SAINTS is een poëtisch verhaal van liefde, moederschap en het zoeken naar vrede tegen een geschiedenis van zonde.  
 
Bob Muldoon (Casey Affleck) en Ruth Guthrie (Rooney Mara), een crimineel koppel wordt door de politie gevat na een schietpartij in de Texaanse heuvels. Bob wordt opgesloten, weg van zijn zwangere vrouw, maar weet vier jaar later te ontsnappen. Een zoektocht naar Ruth en zijn kind volgt. Onderweg begint het verleden hem echter in te halen. Allemaal tegen de achtergrond van het Texas Hill County van de jaren '70.

 VOD

Bekijk Ain't Them Bodies Saints via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Ain't Them Bodies Saints"

Ain't Them Bodies Saints - Bespreking
Bespreking

Ain't Them Bodies Saints

Met zijn derde film bevestigt de jonge Amerikaan David Lowery dat hij iemand is van wie we nog vaker zullen horen. En wie weet wordt hij dan niet meer automatisch vergeleken met een bepaalde legendarische filmmaker. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: