Cinenews neemt je mee naar Spanje

Kijk (één van deze) 5 ijzersterke Spaanse films en waan je in het zonnige Spanje. Heb je zin om er samen met ons volledig voor te gaan? Voorzie dan ook heerlijke sangria als aperitief en een lekkere paëlla als hoofdgerecht. En wat dacht je van wat flamenco-muziek op de achtergrond?
Cinenews neemt je mee naar Spanje

De Belgische regering heeft een verbod ingevoerd op voor reizen ‘met een recreatief en toeristisch karakter’ vanaf 27 januari t.e.m. 1 maart. Vanaf nu zijn toeristische funtripjes volledig uit den boze.

Wij weten hoe graag iedereen even zou willen ontsnappen aan de hele coronacrisis. Even geen regels en beperkingen en zonder zorgen het vliegtuig opspringen naar een verre, toffe vakantiebestemming. 

Wel, wij hebben een creatief, leuk alternatief voor jullie in petto. Iedere week nemen wij, de redactiemedewerkers van Cinenews, jullie mee op reis naar een leuke vakantiebestemming vanuit je woonkamer. Hoe gaan we dit juist doen? Iedere week zullen wij een overzicht publiceren met de beste films die zich afspelen of afkomstig zijn uit een bepaald land. Een land waar we maar al te graag nog eens op vakantie zouden willen gaan. Om ons op die manier even ver weg in een ander land op vakantie te wanen. 

Wil je nog meer het gevoel creëren een avondje op vakantie te zijn? Voorzie dan ook een menu met typische gerechten van dat bepaalde land. Zoek of maak een eigen afspeellijst met liedjes typisch voor een bepaald land en verzamel eventueel ook nog wat leuke weetjes ?

Wij wensen jullie veel reisplezier vanuit de woonkamer toe! Deze week gaan we op reis naar... Spanje!

Kijk (één van deze) 5 ijzersterke films en waan je in het zonnige Spanje. Heb je zin om er samen met ons volledig voor te gaan? Voorzie dan ook heerlijke sangria als aperitief en een lekkere paëlla als hoofdgerecht. En wat dacht je van wat flamenco-muziek op de achtergrond? 

Veel reisplezier naar Spanje!

Ps: Laat ons in de comment section weten naar welk land je volgende week samen met ons vanuit je woonkamer wil reizen.

 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: