De beste Vlaamse series op Netflix

Eerder deze maand werd aangekondigd dat Sky een internationale remake van Beau Séjour zal maken. En ook Netflix voegt alsmaar meer Vlaamse series toe aan het aanbod.
De beste Vlaamse series op Netflix

Vlaamse series weten bij iedereen een snaar te raken. Of het nu een drama, komedie of thriller is. 

En dat beginnen ze in het buitenland ook door te hebben. Eerder deze maand werd aangekondigd dat Sky een internationale remake van Beau Séjour zal maken. En ook Netflix voegt alsmaar meer Vlaamse series toe aan het aanbod. 

Zie hier, een selectie van de beste Vlaamse series op Netflix!

Beau Séjour - Thriller
1

Beau Séjour

Thriller | 2 seizoen(en)  | 27 aflevering(en)
2017
Regie: Benjamin Sprengers & Sanne NuyensMet: Inge Paulussen, Kris Cuppens, Jan Hammenecker,...We kondigden het eerder al aan: Het Britse Sky zal een remake van Beau Séjour maken. De remake zal geproduceerd worden door Julian Stevens, die eerder "The Bridge" al onder handen nam. Kato Hoeven, gespeeld door Lynn Van Royen, ontwaakt in een badkuip in Hotel Beau Séjour. In de badkuip blijkt haar eigen lijk te liggen. Dat vormt het startpunt voor een zoektocht naar de moordenaar en hoe Kato daar terecht is gekomen.
Eigen Kweek - Komedie
4

Eigen Kweek

Komedie | 4 seizoen(en)  | 19 aflevering(en)
2013
Regie: Philippe De SchepperMet: Rhoda Mae Montemayor, Dirk van Dijck,...Een boerengezin dat cannabis begint te telen. Yes, daarover gaat het fantastische Eigen Kweek. Het eerste seizoen werd in het najaar van 2013 uitgezonden op Eén. Aanvankelijk had de reeks één seizoen, maar door het grote succes werd beslist om hier een vervolg aan te breien.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: