Bevergem

(0 stemmen)
Bevergem
Season 1

 Infos

Engelse titel : Bevergem
Geregisseerd door : Bart Vanneste
In de zalen vanaf: 30 september 2015
Speelduur: 45 minuten
Genre: Komedie
Land : BE (2015)

 Synopsis

De inwoners van Bevergem zijn op zijn minst speciallekes te noemen. Op zekere dag neemt ook stand-upcomedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe. De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-’n-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn. Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgerlijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes (en -vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs. In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft te allen tijde de onbewogen beweger.

 1 Seizoenen

Season 1 (2015)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 30/09/2015 De inwoners van Bevergem zijn op zijn minst speciallekes te noemen. Op zekere dag neemt ook stand-upcomedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe. De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-’n-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn. Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgerlijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes (en -vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs. In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft te allen tijde de onbewogen beweger. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (9 afleveringen)
Loft met Hof
afleveringen 1 : Loft met Hof
Stand-upcomedian Freddy De Vadder zoekt een plek waar hij zich tijdelijk kan terugtrekken in de anonimiteit. Hij belandt in het onooglijke Bevergem.
Parmahespe
afleveringen 2 : Parmahespe
De Bevergemnaars hangen graag rond op Freddy's loft, maar Claude schrikt wanneer hij verneemt hoe Freddy de luxueuze inrichting betaalt. Kenny en Lorenzo maken zich dan weer zorgen nu sociaal assistente Hilde lottowinnares Anja komt vervangen als gerante van het kringloopcentrum.
Harajamar
afleveringen 3 : Harajamar
De vernieuwingsdrang van Hilde valt niet bepaald in goede aarde. Danny kan maar moeilijk wennen aan zijn leven als miljonair. Amar heeft een rekening met Claude te vereffenen.
Vierwerk
afleveringen 4 : Vierwerk
Martine is eindelijk in verwachting, maar Amar reageert minder enthousiast dan ze had verwacht. Anja organiseert een groots opgezette housewarmingparty, maar die draait niet uit zoals ze had gehoopt. Intussen is Kurt eregast op een feestje bij de Bende van de Roste.
Voaderkesdag
afleveringen 5 : Voaderkesdag
Hilde haalt subsidies binnen voor de Zeugefeesten maar de eisen die de provincie in ruil stelt doen de organisatoren twijfelen.
Ufoots
afleveringen 6 : Ufoots
Op de persconferentie over de Zeugefeesten blijkt dat Hilde de touwtjes in handen heeft. Maar Claude tovert nog een varken uit zijn hoed. Freddy wordt herkend door een journalist en dat kan hij niet zomaar laten gebeuren. Kurt gaat zijn kans bij Hilde.
De Beireslikker
afleveringen 7 : De Beireslikker
Op de eerste dag van de Zeugefeesten wordt een verrassende nieuwe Beir van Bevergem gekroond en wordt de vetgemeste zeug van Kenny verorberd. Beide gebeurtenissen krijgen een verrassende afloop. Claude heeft zich weer eens in nesten gewerkt, maar bedenkt een vluchtplan dat zijn vrouw bijzonder gelukkig maakt.
Erfgoed
afleveringen 8 : Erfgoed
Lorenzo heeft een wel erg pijnlijk filmpje over de Zeugefeesten op YouTube gezet, maar de negatieve aandacht draait uiteindelijk uit op een gigantisch succes. Freddy beseft daardoor dat zijn tijd in Bevergem erop zit.
Blinde vlekken
afleveringen 9 : Blinde vlekken
Deze episode is een making of van Bevergem

 Casting

Bart Vanneste

Freddy De Vadder
Ann Tuts

Martine
Wim Willaert

Danny Vandenberghe
Dirk van Dijck

Burgemeester
Dirk van Dijck

Burgemeester
Günther Lesage

Gynaecoloog

 Mening van de pers

In quarantaine met… Gilles De Schryver!

Gilles De Schryver is als producent een van de drijvende krachten achter productiehuis De Wereldvrede, samen met Gilles Coulier en Wouter Sap, met series als Bevergem en War Of The Worlds en de film Cargo op hun palmares. Als acteur zagen we Gilles De Schryver aan het werk in de series Code 37, Tom & Harry en De Twaalf, en recent in …Verder lezen

 Meningen

 Series in hetzelfde genre

Why Women Kill - Komedie
1

Why Women Kill

Komedie | 2 seizoen(en)  | 33 aflevering(en)
2019
Regie: Marc CherryMet: Ginnifer Goodwin, Lucy Liu, Kirby Howell-Baptiste,...We volgen drie vrouwen uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde Pasadena-huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren. Beth Ann Stanton is tevreden als huisvrouw in 1963 totdat ze hoort over de ontrouw van haar man; socialite Simone... Verder lezen...
Love Life - Komedie
8

Love Life

Komedie | 2 seizoen(en)  | 23 aflevering(en)
2020
Regie: Sam BoydMet: Anna Kendrick, Zoe Chao, Zoe Chao, Peter Vack,...A romantic comedy anthology series which follows a different protagonist each season on the journey from first love to last love, with each half-hour episode chronicling one of their relationships.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: