Na Game of Thrones: 5 nieuwe seizoen om naar uit te kijken

Wij laten jullie in GEEN GEVAL in een zwart gat vallen. Bij deze lijstten wij 5 ijzersterke series op waarvan binnenkort een nieuw, langverwacht seizoen verschijnt.
Na Game of Thrones: 5 nieuwe seizoen om naar uit te kijken

De allerlaatste aflevering van Game of Thrones zit erop. Dirk De Wachter zei het eerder deze week al: “Het zwarte gat na Game of Thrones, de post-serie-dip, bestaat écht.” We zijn gehecht geraakt aan de personages en verhaallijnen. En hiervan afscheid nemen is dan ook moeilijk. Steun zoeken bij andere fans en gedachten en meningen uitwisselen is dan ook van cruciaal belang. Dit kan je eenvoudigweg doen door op onze Game of Thrones seriepagina een review achter te laten. 

En daarna? Wij laten jullie in GEEN GEVAL in een zwart gat vallen. Bij deze lijstten wij 5 ijzersterke series op waarvan binnenkort een nieuw, langverwacht seizoen verschijnt. En deze beloven stuk voor stuk de moeite te worden. Het is kei hard uitkijken geblazen! Naar welk nieuw seizoen kijk jij ‘t meest uit?

The Handmaid's Tale - Drama
1

The Handmaid's Tale

Drama | 2 seizoen(en)  | 35 aflevering(en)
2017
Regie: Bruce MillerMet: Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski,...In de langverwachte trailer die we voor het eerst te zien kregen op de Superbowl zien we June sterker én strijdvaardiger dan ooit tevoren! Ze besloot om in het tweede seizoen niet te vluchten uit Gilead, maar er te blijven om wel een zeer goede reden. Het 3de seizoen zal vanaf woensdag 5 juni te bekijken zijn op Hulu.
Stranger Things - Drama
2

Stranger Things

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2016
Regie: Ross Duffer & Matt DufferMet: Winona Ryder, David Harbour, Noah Schnapp,...Kan jij ook niet wachten om terug te keren naar de Upside Down? Wij hebben de teaser alvast ontelbare keren ontleed. Wat interpreteer jij uit het geheim gecodeerd bericht met de tekst: ‘Wanneer blauw en geel elkaar ontmoeten in het westen’? Vanaf donderdag 4 juli te bekijken op Netflix.
Big Little Lies - Drama
3

Big Little Lies

Drama | 2 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2017
Regie: David E. KelleyMet: Nicole Kidman, Reese Witherspoon,...Wij kunnen niet wachten tot het verleidelijke openingslied Cold Little Heart van Michael Kiwanuka de eerste aflevering van het tweede seizoen inluidt. En tot Meryl Streep haar intrede doet, als schoonmoeder van Celeste. Vanaf zondag 9 juni te bekijken op HBO.
Dark - Science-Fiction
4

Dark

Science-Fiction | 3 seizoen(en)  | 30 aflevering(en)
2017
Regie: Baran bo OdarMet: Oliver Masucci, Maja Schöne, Jördis Triebel,...Dark, de allereerste Duitstalige Netflix original familiesaga, was misschien wel de grootste Netflix-verrassing van 2017. We hebben er even moeten op wachten maar op 21 juni is het zover. Dan verschijnt het tweede seizoen.
Legion - Actie
5

Legion

Actie | 3 seizoen(en)  | 34 aflevering(en)
2017
Regie: Noah HawleyMet: Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza,...Op maandag 24 juni verschijnt op FX het derde en tegelijkertijd ook laatste seizoen Legion, de serie gebaseerd op de stripreeks Legion van Marvel Comics en tevens verbonden met de X-Men-filmserie. Ook zo benieuwd naar Harry Lloyd als professor Charles Xavier?
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: