5 series die je zeker niet mag missen

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment.
5 series die je zeker niet mag missen

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. En nog nooit was het aanbod aan series zo groot als vandaag!  Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Wel, dan is Cinenews er vanaf nu met een selectie met de nieuwste en allerbeste series. Gedaan met uren twijfelen! Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment. Laat je ons in de comment selection weten welke serie er binnekort op jouw programma staat?

The Handmaid's Tale - Drama
2

The Handmaid's Tale

Drama | 2 seizoen(en)  | 35 aflevering(en)
2017
Regie: Bruce MillerMet: Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski,...De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.
FEUD - Drama
3

FEUD

Drama | 2 seizoen(en)  | 16 aflevering(en)
2017
Regie: Ryan MurphyMet: Susan Sarandon, Jessica Lange, Alfred Molina,...Anthology series of famous feuds with the first season based on the legendary rivalry between Bette Davis and Joan Crawford which began early on their careers, climaxed on the set of "Whatever Happened to Baby Jane?" and evolved into an Oscar vendetta.
Legion - Actie
5

Legion

Actie | 3 seizoen(en)  | 34 aflevering(en)
2017
Regie: Noah HawleyMet: Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza,...David Heller werd als kind gediagnosticeerd met schizofrenie. Hij vertoeft al jarenlang in verschillende psychiatrische instellingen. Op een dag ontdekt hij dat zijn mentale problemen wel eens een bijzondere gave kunnen zijn.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: