Gal Gadot is zwanger van derde kindje - Actueel Cinema

   - 

De 'Wonder Woman 1984'-ster kondigde haar zwangerschap gisteren aan met een Instagramfoto met haar echtgenoot, de Israëlische vastgoedontwikkelaar Yaron Varsano, en hun twee dochters, Alma (9) en Maya (3). 

"Daar gaan we weer", schreef Gadot bij de foto, waarop haar man en kinderen hun handen op haar kleine babybuik leggen. De onthulling komt een dag na de presentatie van Gadot, 35, tijdens de 78ste Golden Globe Awards, waar ze het podium betrad in een volumineuze witte Givenchy jurk die haar buik verborg en online speculaties over een zwangerschap uitlokte. De dochters van Gadot hebben banden met haar twee 'Wonder Woman'-projecten.

Ze was zwanger van haar tweede kind tijdens de opnames van 'Wonder Woman', en haar oudste verscheen onlangs in 'WW1984' in een scène met de zoon van regisseur Patty Jenkins, Asa. Ze zal binnenkort te zien zijn in de actiefilm 'Red Notice', die ze vorig jaar afmaakte, en ook in een controversiële "Cleopatra" remake en een nieuwe verfilming van een Agatha Christie mysterie, 'Death on the Nile'. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: