Gal Gadot is zwanger van derde kindje - Actueel Cinema

    
Actueel
Gal Gadot is zwanger van derde kindje

De 'Wonder Woman 1984'-ster kondigde haar zwangerschap gisteren aan met een Instagramfoto met haar echtgenoot, de Israëlische vastgoedontwikkelaar Yaron Varsano, en hun twee dochters, Alma (9) en Maya (3). 

"Daar gaan we weer", schreef Gadot bij de foto, waarop haar man en kinderen hun handen op haar kleine babybuik leggen. De onthulling komt een dag na de presentatie van Gadot, 35, tijdens de 78ste Golden Globe Awards, waar ze het podium betrad in een volumineuze witte Givenchy jurk die haar buik verborg en online speculaties over een zwangerschap uitlokte. De dochters van Gadot hebben banden met haar twee 'Wonder Woman'-projecten.

Ze was zwanger van haar tweede kind tijdens de opnames van 'Wonder Woman', en haar oudste verscheen onlangs in 'WW1984' in een scène met de zoon van regisseur Patty Jenkins, Asa. Ze zal binnenkort te zien zijn in de actiefilm 'Red Notice', die ze vorig jaar afmaakte, en ook in een controversiële "Cleopatra" remake en een nieuwe verfilming van een Agatha Christie mysterie, 'Death on the Nile'. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema