22 vrouwen klagen Cuba Gooding Jr. aan wegens seksueel wangedrag - Actueel Cinema

   - 

Cuba Gooding Jr. heeft 22 klachten in verband met seksueel wangedrag op zijn naam staan. De acteur had al 15 klachten aan zijn been, maar daar zijn er nu dus 7 bijgekomen. 

Een van de slachtoffers zegt in 2009 door de Oscarwinnaar te zijn lastiggevallen. Tijdens het Sundance Film Festival zou Gooding Jr. geprobeerd hebben haar te kussen en haar bij haar dijen en billen hebben vastgegrepen. Daarop zou de vrouw ontkomen zijn door de acteur in zijn wang te bijten.

Gooding Jr. ontkent echter alle beschuldigingen. "Er staan nu ineens allerlei mensen op die valse beschuldigingen maken, wat helaas wel vaker gebeurt als een Officier van Justitie een beroemdheid aanklaagt", aldus zijn advocaat. Op 22 januari 2020 wordt de acteur opnieuw verhoord. (Belga / Belga)

© Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: