5 dingen die je nog niet wist over The Hobbit-saga - Actueel Cinema

   - 

Denk jij al alles te weten over de adaptaties van Tolkien's boeken door Peter Jackson? Niets is minder waar... Hier zijn 5 weetjes over The Hobbit.

  1. Benedict Crumberbatch bestudeerde de geluiden van leguanen en komodo's in de London Zoo om de kreten van de draak Smaug te imiteren.
  2. Het personage Tauriel, gespeeld door Evangeline Lilly, werd speciaal gecreërd voor de trilogie. Tauriel betekent 'Forest Girl' in Sindarin (Gray-Elvish).
  3. De romantiek tussen Tauriel en Kili werd niet gefilmd tijdens de originele film uit 2011. Het werd toegevoegd tijdens de 'reshoot' in 2013.
  4. Evangeline Lilly is van jongs af aan een onvoorwaardelijke fan van Tolkien. Benedicte Cumberbatch ook: zijn vader las elke avond 'The Hobbit' voor het slapengaan.
  5. Viggo Mortensen heeft de rol van Aragorn afgewezen omdat het personage niet in het boek voorkomt. 
 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: