Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse zanger Nick Jonas en de Indiase actrice Priyanka Chopra hebben elkaar het jawoord gegeven. Het koppel organiseerde twee trouwfeesten: een bruiloft in India en een traditionele christelijke ceremonie. 

Op dag één ging het feest door in een paleis in de Indiase stad Jodhpur. "Het was heel belangrijk voor Priyanka om een Indiase ceremonie te hebben die haar erfenis en cultuur eert", vertelt een kennis aan People. "Priyanka hechtte er ook veel belang aan om een westerse ceremonie te hebben die de christelijke opvoeding van Nick eert", gaat de kennis verder. De vader van de Amerikaanse zanger, Paul Kevin Jonas Sr., organiseerde dan ook een christelijke ceremonie. In september vertelde de jongste 'Jonas Brother' dat het koppel elkaar nog geen bijnamen geeft. "Zij houdt van de naam 'Prick', ik niet zo", lachte hij in 'The Tonight Show'.

Het kersverse paar leerde elkaar in 2016 kennen via Twitter. Na hun ontmoeting op een 'Academy Awards'-feestje, kwamen zij als koppel naar buiten. "Ik denk dat we gewoon wisten dat het goed zat. We zijn er meteen voor gegaan", aldus de Amerikaan. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: