Hercules: Dwayne Johnson leeft zich uit! - Bespreking Cinema

   - 

Zich bogend op de mythische en dappere gevechten die ze ooit hebben geleverd, gaan Hercules en zijn troep van strijders en strijdsters van opdracht naar opdracht. Ze vormen een vreeswekkende groep… huurlingen!

Verbazend dat een halfgod (de zoon van Zeus) zich verkoopt aan de meest biedende. Zou hij gewoon een mens zijn, of verbergt hij een pijnlijk geheim? Wat er ook van zij, Hercules zal zich storten in een beproevende strijd om Thrace te bevrijden van zijn onderdrukkers … Een behoorlijk slecht idee.

Nu even ernstig wezen, nog maar eens een Hercules, bovendien gemaakt door de zwoeger Brett Ratner (de reeks Rush Hour, het absoluut verschrikkelijke X-Men The Last Stand), het geeft koude rillingen. We moesten ons dus overwinnen om naar de ochtendvoorstelling te gaan, die uiteindelijk mooi gevuld was met de enthousiaste genodigden van Cinenews! En wat een goed nieuws: Brett Ratner, alsof het niets is, heeft ons een uitstekend stukje ontspanning geboden, zowel grappig als ook interessant, als het gaat over het ontstaan van de mythes en hun ambiguïteit. Deze Hercules is efficiënt van het begin tot het einde, zonder een meesterwerk te zijn, en verdient zeker uw aandacht!  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Hercules

Hercules

Actie, Avontuur  Regie: Brett Ratner Met: Dwayne Johnson, Ian McShane, John Hurt Gekweld sinds zijn geboorte, is de legendarische held Hercules sterk als een god, maar hij lijdt als een mens. Zijn mythische kracht wordt op de proef gesteld wanneer hij aan het hoofd staat van een bende huurlingen. Hij probeert een einde te maken aan een bloedige burgeroorlog in Thracië en helpt... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: