Hercules: The legend begins - Bespreking Cinema

   - 

Renny Harlin was ooit een beloftevolle inblikker toen hij een zekere status kreeg met de regie van Die Hard II (Die Hard in een luchthaven) en Cliffhanger (Die Hard voor alpinisten).

Maar dan maakte hij Cutthroat Island, een film die niet eens zo heel slecht was, maar die zijn carrière bijna vernietigde. Harlin bleef aan de bak komen, maar zijn films werden (nog) minder interessant. Enigszins verrassend was dat ze ook slechter en slechter werden op zowat alle vlakken. Lag het aan het beperkte budget? Of had Renny eigenlijk om te beginnen weinig talent?

Het antwoord vindt u bij Hercules. Met een kostprijs van 70 miljoen dollar kan Renny de ‘problemen’ van de film moeilijk afschuiven op een beperkt budget. Als huurling is het natuurlijk niet zijn schuld dat hij een vreselijk scenario moest verfilmen en een gruwelijk slechte hoofdacteur (Kellan Lutz) moest gidsen, horen we daar zeggen. Mmm, toch wel, Harlin heeft meegewerkt aan het script en is co-producer.

Eigenlijk is er niets goed aan deze Hercules-film en de prent zou best eens het (finale) einde van Harlins carrière kunnen betekenen. Intussen is het wachten op de volgende Hercules-film, van Brett Ratner. Die vent van Rush Hour? God neen !!!!!!!!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Hercules : The Legend Begins

Hercules : The Legend Begins

Actie, Avontuur  Regie: Renny Harlin Met: Kellan Lutz, Liam McIntyre, Gaia Weiss Een jonge legerkapitein (Liam McIntyre) wordt een goede vriend van Hercules (Kellan Lutz), de zoon van de oppergod Zeus. Maar nadat een slechte koning hen misleidt, worden Hercules en de kapitein in slavernij verkocht en moeten ze zij aan zij vechten om hun vrijheid terug te verdienen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: