No Pain No Gain: spierenbundels, oplichterijen en beslist geen hersenen! - Review Cinema

   - 

Daniel Lugo, de koning der spierenbundels, de mister bodybuilding/coach van de fitnesszalen, zou geld willen verdienen en zijn Amerikaanse droom waarmaken: beschikken over een gezond lichaam (dat is al ok) en bergen geld!

Om hierin te slagen papt hij aan met twee andere stoere binken, Paul en Adrian, en stort zich in  opgeklopte oplichterstrucs en slecht ineengeflanste kidnappings… Een beetje gezond verstand zou geen kwaad hebben gedaan aan de onderneming, die snel uitmondt in een ellendige situatie.   

Deze film van Michael Bay, geïnspireerd op een echt gebeurd verhaal, is bij momenten hilarisch en goed getimed, en is beslist meer waard dan de vreselijke hoes (even ernstig blijven mensen, hadden jullie teveel op?) die hij heeft meegekregen voor deze uitgave voor huiselijk gebruik.

Mark Wahlberg en Dwayne Johnson vormen een verbazend grappig duo, even stom als ontroerend,  groot en sterk maar helemaal niet macho.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Pain & Gain

Pain & Gain

Actie, Drama, Komedie  Regie: Michael Bay Met: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ken Jeong,... De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt twee bodybuilders (Mark Wahlberg en Dwayne Johnson) op steroïden. Ze kiezen het pad van de misdaad en raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die helemaal uit de hand loopt en in moord eindigt. Detective Ed Du Bois (Ed Harris)... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: