Lethal Weapon : een serie knallen ! - Actueel Cinema

   - 

Ontstaan in 1987, de Lethal Weapon saga heeft gedurende vier films het explosieve duo Mel Gibson (The Expendables 3) en Danny Glover (Dirty Grandpa) samengebracht, en we moeten toegeven dat de subtiele mix van intense actie en hilarische humor heerlijk gewerkt heeft. Deze twee volkomen verschillende agenten (althans toch in het begin) gaan het op moeten zien te nemen tegen sadistische en gruwelijke slechterikken, antipathieke drugsbaronnen of gecorrumpeerde diplomaten… de lijst is lang en eindigt met een memorabele strijd tegen Jet Li (The Expendables).

En als u zich wat openstelt voor een mode die de laatste jaren toch sterk veranderd is, dan raden we u deze pareltjes van een « buddy movies » zeker aan, vol adrenaline en uniek in hun genre !

Maar terug naar 2016 en de verwerking voor televisie. De pilot zal uitgezonden worden op 21 september in de Verenigde Staten, en werd geproduceerd en gescenariseerd door Matthew Miller, eveneens verantwoordelijk voor Forever (niet mis ! niet mis !), Chuck (degelijk) en Human Target (een flop)…

Na het bekijken van de trailer merken we al onmiddellijk een aantal missers : alles wordt dubbel en dik onderlijnd, zodat het publiek niet te veel moet nadenken. De actie speelt zich af op z’n « Fast & Furious », Martin Riggs (het personage van Mel Gibson) wordt een brave flauwerik, om zijn gekheid wat te compenseren, terwijl Roger Murtaugh een goede huisvader wordt en tegelijk een dandy (Damon Wayans).

Kortom, op het eerste zicht ziet het er allemaal niet zo best uit !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: