Luc Besson zegt dat er geen vervolg voorzien is voor Lucy - Actueel Cinema

   - 

Luc Besson zou er wel eens een paar kunnen teleurstellen: hij heeft helemaal geen vervolg voorzien voor zijn laatste blockbuster, Lucy, één van de zomerhits in de bioscopen, met 170 miljoen dollar inkomsten in de Box office wereldwijd. “Ik zie niet hoe we een vervolg zouden kunnen maken. Het is niet voorzien voor het ogenblik”, verzekert de Franse regisseur, tijdens een interview aan het Taiwanese dagblad Want China Times.

De knappe blondine, die 100 % van haar hersenen gebruikt, zou dus niet terugkomen voor een tweede luik. Tenzij... “Als ik iets vind dat goed genoeg is zal ik er misschien wel één maken. Maar voor het ogenblik denk ik er zelfs niet aan...” Luc Besson weet dat men altijd de deur op een kier moet laten, zeker na zo’n succes...

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Lucy

Lucy

Actie, Science-Fiction  Regie: Luc Besson Met: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-Sik,... Een studente ontdekt dat er geen grenzen zijn aan haar intellectuele ontwikkeling. Ze probeert haar hersens tot het uiterste te benutten en verwerft onbeperkte krachten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: