De Coca-Cola Drive-In Movies - Actueel Cinema

   - 

Utopolis brengt ook dit jaar de grootste blockbusters letterlijk naar buiten met de Coca-Cola Drive-In Movies!

Voor het 18de jaar op rij mag je je op de Coca-Cola Drive-Movies verwachten aan de grootste kaskrakers, de lekkerste cocktails en de leukste summervibes waar je al het hele jaar op wachtte. Geniet van films zoals in de States! Vanuit je wagen kijk je naar de meest hilarische komedies, de spannendste thrillers en de meest bloederige horrorfilms. De blockbusters van deze zomer zien er alvast veelbelovend uit: ’22 Jump Street’, ‘A Million Ways To Die in The West’, ‘Walking on Sunshine’, ‘Sex Tape’, ‘The Expendables 3’, ... Het concept is simpel: je parkeert je wagen op het terrein, zet je radio op scherp en geniet van heerlijke cocktails en snacks. Van zodra de zon onder is start de film (ten laatste om 22u).

Nieuw dit jaar is dat er niet één maar wel twee locaties zijn: één op de evenementenweide an PSRD De Nekker in Mechelen, en één in Bobbejaanland.

Tickets kosten €6 per persoon. Ook leuk om te weten is dat bestuurders van een old-timer gratig toegang krijgen.

Meer info op http://www.utopolis.be/drive.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: