Penelope Cruz wordt nieuwe Bondgirl - Actueel Cinema

   - 

Het lijkt erop dat de aanhoudende geruchten dat Penélope Cruz een rol speelt in de 24ste Bondfilm waar zijn. Het Franse filmtijdschrift Première wist de hand te leggen op een schema van producent Sony Pictures, waarop de naam van de Spaanse actrice prijkt. De keuze voor Cruz als Bondgirl is enigszins opmerkelijk, aangezien haar man Javier Bardem in de vorige Bondfilm Skyfall de schurkenrol op zich nam. 

De 39-jarige Cruz was vorig jaar te zien in het keiharde misdaaddrama The Counselor, waarin Bardem ook een rol speelde. Op het draaischema van Sony ontbreekt overigens de naam van Chiwetel Ejiofor, van wie wordt gezegd dat hij de volgende Bondschurk speelt. Ejiofor speelde zichzelf in de internationale kijker met zijn rol als onterechte slaaf in het drama 12 Years a Slave, waarvoor hij een Oscar won.

De vaste cast is al wel bekend. Zo neemt Daniel Craig voor de vierde keer de rol van 007 op zich, en keert Ralph Fiennes terug als MI6-opperhoofd M. Noami Harris is weer te zien als Bonds toegewijde secretaresse Moneypenny. Ben Wishaw keert weer terug als gadgetman Q.

De opnames voor de nieuwe Bond-film, die volgens geruchten Devil May Care heet, gaan later dit jaar van start. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: