St. Trinians - Bespreking Cinema

 
St. Trinian's is een chique kostschool voor Britse meisjes. Toch loopt er vanalles mis achter de schermen. De van de pot gerukte directrice Miss Fritton (Rupert Everett) heeft een hondje dat alles bespringt dat in zijn buurt komt. De allerjongsten houden zich bezig met het bouwen van bommen. De leraarskamer wordt bevolkt door een stelletje neurotici en alcoholici. En de tienerstudentes lopen er verdomd sexy bij. Wanneer de minister van onderwijs (Colin Firth) het gebouw komt inspecteren, besluit hij de boel onmiddellijk te sluiten. Maar de meiden van St. Trinian's zien dat helemaal anders! In Groot-Brittannië vormen de 'St. Trinian's'-films een decenniaoude traditie. Met deze nieuwste prent probeert men de franchise nieuw leven in te blazen. We wensen de Engelsen veel geluk met hun gewoontes – thee met melk hoort daar ook bij – maar ze mogen ze houden. Je zou kunnen opperen dat deze komedie nog goed in elkaar steekt, maar de laag bij de grondse humor, het vervelende verhaaltje en de zwakke acteerprestaties deden ons bijna zelfmoord plegen. Benieuwd hoe een Brit zou reageren op 'De collega's maken de brug'!
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
St. Trinians

St. Trinians

Komedie  Regie: Oliver Parker & Barnaby Thompson Met: Rupert Everett, Colin Firth, Jodie Whittaker,... De jongedames van St. Trinian staan bekend als onhandelbaar en de docenten hebben het er moeilijk mee. Maar als de school moet sluiten, besluiten ze zich eens in te zetten. Er komt een ingewikkeld plan op tafel, waarin diefstal niet ontbreekt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: