'Kick-Ass 2', 'The Conjuring', 'Jeune et Jolie'... Uw Cinereview ! - Actueel Cinema

   - 

Het einde van de maand augustus nadert, en soms denken we al heel even aan die drukbezette septembermaand. Terug naar school, terug naar het werk... de dagelijkse sleur staat binnenkort weer voor de deur.  Belangrijk dus om nog even de batterijen op te laden... en wat is er nu beter dan een ontspannend avondje bioscoop? Dankzij de Cinereview ontdekt u ook snel welke film er voor u nu speelt!

Eerst en vooral beginnen we met de grote release van de week ‘Kick-Ass 2’. Vervolg van het eerste deel, geregisseerd door Matthew Vaughn in 2010, ‘Kick-Ass 2’ werd geregisseerd door Jeff Madlow. Red Mist, de überslechterik van dienst zet zijn eigen groep op en neemt de strijd op tegeb Justice Forever (de helden van het verhaal). Kick-Ass, vergezeld van zijn vriendin hit-girl, neemt het heft in handen. Humor en actie staan op het programma!

Vervolgens stellen we u ‘Milo’ voor, een drama, gecoproduceerd door Ierland, België en Nederland. Deze film, bestemd voor het jonge publiek, is een subtiele mengeling van eenvoud en grote, diepe emoties. Hoe zich gedragen met de persoon die men liefheeft? Wat zijn de beperkingen van vrijheid? Een aantal vragen die aan bod komen in deze film geregisseerd door Berend en Roel Boorsma.

‘Jeune et Jolie’ is de nieuwe film van François Ozon. In deze hangt hij een portret op van een 17-jarige prostituee. Internetontmoetingen die uitlopen in hotelkamers na de schooluren. Het jonge meisje ontmoet mannen. Niet alleen voor geld, maar ook voor het plezier. Deze ontdekking der zinnen zal uiteindelijk anders uitdraaien dan ze oorspronkelijk dacht.

We eindigen met ‘The Conjuring’ van James Wan. Deze horrorfilm dompelt ons onder in de angsten van een familie die leeft in een bezeten huis. Ed en Lorraine Warren, twee experten op vlak van spoken en geesten, trachten de zaak op te klaren.

 

 

Benieuwd naar meer? Ontdek dan snel onze review!

Tot volgende week voor meer Cinenews!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: