Kick-Ass 2 - Review Cinema

   - 

Kom, we zullen het maar direct opbiechten: we waren dol op het eerste luik van de avonturen van Kick-Ass, zelfs al boette het werk van Mark Miller / John Romita Jr. aan kracht in door de vertaling naar het grote scherm.

Het klopt dat sommige gedeelten van de comic zodanig zwart waren dat ze iedere producent zouden afschrikken. En ondanks de verzachting zijn de humor en de onberispelijke casting van Kick-Ass, net als zijn ironisch discours over het thema van de superheld, recht in de roos, waarmee ze Super (meer trash en onafhankelijk) of ook Defendor (triestiger) naar de achtergrond duwen.

Iedereen zat te wachten op de adaptatie van de tweede comic… die spijtig genoeg volledig zijn doel mist, door teveel vulgariteit en goedkope effecten.

Maar goed, als u deze ervaring toch wil beleven, krijgt u ook heel wat extra’s aangeboden: een alternatief begin, een ‘making of’, verlengde scènes, audiocommentaar, enz.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: