'Blue Jasmine', 'The Lone Ranger', 'Girl Most Likely', ... Uw Cinereview! - Actueel Cinema

   - 

Woody Allen, Johnny Depp en Kristen Wiig... mooi volk in de Cinereview deze woensdag! Ontdek de nieuwigheden van de week!

De laatste van Woody Allen komt deze week uit in onze zalen. ‘Blue Jasmine’ vertelt ons het verhaal van een New Yorkse die naar San Francisco vertrekt om terug wat orde in haar leven te brengen. De regisseur toont weer een sterk staaltje van zijn kunnen, ondersteund door een prachtige vertolking van Cate Blanchett die in de huid kruipt van de onevenwichtige Jasmine.

Gore Verbinski, regisseur van de films ‘Pirates of the Caribbean’, vindt zijn favoriete acteur terug in ‘The Lone Ranger’. De film wordt opgevat als een humoristische hommage aan westerns en toont ons hoe een ex-ranger de strijd aangaat tegen het onrechtvaardige, geholpen door een kolderieke indiaan.

In ‘Né quelque part’ van Mohamed Hamidi, vinden we Jamel Debbouze terug. De Franse humorist en acteur vertolkt de rol van Farid, een jonge Fransman die naar Algerije vertrekt om het huis van zijn vader te redden. Hij ontdekt het land en maakt er onverwachte, maar ook opmerkelijke ontmoetingen.

Imogen, de ‘Girl Most Likely’, leek alles voor mekaar te hebben, tot op de dag dat... ze een mislukt auteur is en haar vriendje haar verlaat. Daaropvolgend ensceneert ze een zelfmoordpoging om zijn aandacht terug te trekken. Om haar wat op te vrolijken besluit haar familie haar uit te nodigen in New Jersey. Zal deze nieuwe situatie terug een glimlach kunnen toveren op de lippen van de New Yorkse?

Voor de kleintjes is er deze week ‘De Vampierzusjes’ van Wolfgang Groos. De zusjes Dakaria en Silviana zijn allebei half-vampiers. Op een mooie dag verhuizen ze naar een rustig dorpje in Duitsland. De zusjes zullen dus moeten wennen aan een hele nieuwe situatie: een gewoon mensenleven!

Laatste op ons lijstje is de zeer geslaagde ‘Stories we tell’. Actrice en regisseuse Sarah Polley heeft onderzoek gevoerd naar de geheimen van haar eigen familie om deze vernieuwende documentaire te brengen. Ze tracht meer te weten te komen over het verleden van haar moeder... haar ontdekkingen gaan onomkeerbare gevolgen hebben.

Ontdek nu de nieuwste Reviews!

Tot volgende week voor meer Cinenews!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: