'Blue Jasmine', 'The Lone Ranger', 'Girl Most Likely', ... Uw Cinereview! - Actueel Cinema

    

Woody Allen, Johnny Depp en Kristen Wiig... mooi volk in de Cinereview deze woensdag! Ontdek de nieuwigheden van de week!

De laatste van Woody Allen komt deze week uit in onze zalen. ‘Blue Jasmine’ vertelt ons het verhaal van een New Yorkse die naar San Francisco vertrekt om terug wat orde in haar leven te brengen. De regisseur toont weer een sterk staaltje van zijn kunnen, ondersteund door een prachtige vertolking van Cate Blanchett die in de huid kruipt van de onevenwichtige Jasmine.

Gore Verbinski, regisseur van de films ‘Pirates of the Caribbean’, vindt zijn favoriete acteur terug in ‘The Lone Ranger’. De film wordt opgevat als een humoristische hommage aan westerns en toont ons hoe een ex-ranger de strijd aangaat tegen het onrechtvaardige, geholpen door een kolderieke indiaan.

In ‘Né quelque part’ van Mohamed Hamidi, vinden we Jamel Debbouze terug. De Franse humorist en acteur vertolkt de rol van Farid, een jonge Fransman die naar Algerije vertrekt om het huis van zijn vader te redden. Hij ontdekt het land en maakt er onverwachte, maar ook opmerkelijke ontmoetingen.

Imogen, de ‘Girl Most Likely’, leek alles voor mekaar te hebben, tot op de dag dat... ze een mislukt auteur is en haar vriendje haar verlaat. Daaropvolgend ensceneert ze een zelfmoordpoging om zijn aandacht terug te trekken. Om haar wat op te vrolijken besluit haar familie haar uit te nodigen in New Jersey. Zal deze nieuwe situatie terug een glimlach kunnen toveren op de lippen van de New Yorkse?

Voor de kleintjes is er deze week ‘De Vampierzusjes’ van Wolfgang Groos. De zusjes Dakaria en Silviana zijn allebei half-vampiers. Op een mooie dag verhuizen ze naar een rustig dorpje in Duitsland. De zusjes zullen dus moeten wennen aan een hele nieuwe situatie: een gewoon mensenleven!

Laatste op ons lijstje is de zeer geslaagde ‘Stories we tell’. Actrice en regisseuse Sarah Polley heeft onderzoek gevoerd naar de geheimen van haar eigen familie om deze vernieuwende documentaire te brengen. Ze tracht meer te weten te komen over het verleden van haar moeder... haar ontdekkingen gaan onomkeerbare gevolgen hebben.

Ontdek nu de nieuwste Reviews!

Tot volgende week voor meer Cinenews!

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Godzilla vs Kong - First rushes

Godzilla vs Kong

Ik hou nu eenmaal van films met grote monsters. Godzilla is één van mijn grote helden!
Death on The Nile - Making of

Death on The Nile

Kenneth Branagh is een grote fan van literaire klassiekers. Hij gaat met veel plezier aan de slag met de werken van Agatha Christie.
Vanavond op TV: Snatched - Actueel

Vanavond op TV: Snatched

Kijk vanavond, nu dinsdag 26 mei, om 20u35 op Q2 naar "Snatched"!
Vanavond op TV: Body Double - Actueel

Vanavond op TV: Body Double

Kijk vanavond, nu dinsdag 26 mei, om 20u40 op CAZ naar "Body Double"!
De beste nieuwe seizoenen die tot nu toe in 2020 verschenen - Actueel

De beste nieuwe seizoenen die tot nu toe in 2020 verschenen

Hoewel 2020 al een zeer bizar jaar was, leverde dit jaar ons toch ook al enkele straffe nieuwe seizoenen van enkele topseries op. Ontdek hier ons overzicht van enkele sterke nieuwe seizoenen die dit jaar reeds verschenen en de moeite waard zijn om te bingewatchen.
5 series voor de fans van Tom Clancy's Jack Ryan - Actueel

5 series voor de fans van Tom Clancy's Jack Ryan

Ben jij ook zo'n grote fan van Tom Clancy's Jack Ryan? Heb jij de eerste twee seizoenen ook op één twee drie uitgekeken? Wij maakten alvast een selectie van enkele gelijkaardige series die je kan bingewatchen terwijl je vol ongeduld wacht op seizoen drie!
Vanavond op TV: Hostel - Actueel

Vanavond op TV: Hostel

Kijk vanavond, nu zondag 24 mei, om 22u25 op CAZ naar "Hostel"!