Hummingbird - Bespreking Cinema

   - 

Kijk, ik heb het wel voor Jason Statham. Zijn 'Man uit de straat'-imago lijkt in tegenstelling tot veel van zijn collega's echt, waardoor de kijker zich gemakkelijk kan identificeren met de personages die hij speelt. Ook al nemen de actiefilms waarin hij opdraaft ('Crank', 'Transporter', 'The Expendables') het niet altijd nauw met de wetten van de waarschijnlijkheid. Het zou mij zelfs niet verbazen mocht de 44-jarige Brit ooit laten zien dat hij ook overeind kan blijven in een film waar hij zijn spierballen niet aan het werk hoeft te zetten. 'Hummingbird' is die film niet maar hij zou wel heel graag een stap in de goeie richting willen zijn. Hij geeft Statham uitgebreid de gelegenheid om zich van zijn meest emotionele kant te tonen en aan het publiek te openbaren dat er in dat afgetrainde lijf een gevoelig hart klopt. Hoezeer de acteur zich echter ook inspant om zijn scènes een ziel te geven, 'Hummingbird' komt nooit van de grond. Het ligt overigens absoluut niet aan Statham. Geen enkele acteur zou erin slagen om dit schijnheilige, zwaarwichtige en belachelijke ding te redden. En dan te zeggen dat Steven Knight, de regisseur en schrijver van dit ding, ook al 'Eastern Promises' voor David Cronenberg uit de pen kreeg. Bizar. (RN)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Hummingbird

Hummingbird

Actie, Thriller  Regie: Steven Knight Met: Jason Statham, Benedict Wong, Vicky McClure,... Deze thriller volgt een oorlogsveteraan (Statham) die een rustig leventje leidt als Londenaar. Als zijn vriendin wordt vermoord zit er echter niets anders op dan zijn gewelddadige verleden opnieuw te omarmen en op jacht te gaan naar de moordenaars.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: