Hollywood # 1.2: remakes en reboots - Actueel Cinema

 
Het mankeert Hollywoodse producers zeker niet aan (eerder absurde ?) remake- en reboot-projecten! Zie hier nog twee mooie voorbeelden... Het eerste slachtoffer is 'Flatliners', de film van Joel Schumacher uit 1990. Een fantastische film, zowel door het onderwerp als door de indrukwekkende affiche: een zeer jonge Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon, William Baldwin,... Nu valt de beurt aan Ben Ripley, scenario schrijver van 'Source Code', om er een nieuwe versie van te maken. Nog een verrassend nieuwtje: 'The Grudge', de Amerikaanse remake van Shimizu's wraakfilm 'Ju-On', wordt na 2 vervolgfilmen ('the Grudge 2' in 2006 en 'the Grudge 3' in 2009) vereerd met een reboot!
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
The Grudge

The Grudge

Horror, Thriller, Drama  Regie: Takashi Shimizu Met: Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, Clea DuVall Een zuster afkomstig uit de Verenigde Staten werkt in Tokyo. Deze vrouw is geïnfecteerd geraakt door een mysterieus virus. Steeds meer mensen raken er door besmet en dit is het begin van een reeks vreemde gebeurtenissen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: