Bekijk de Oscarwinnende films in de Proximus Pickx VOD-catalogus - Actueel Cinema

   - 
Bekijk de Oscarwinnende films in de Proximus Pickx VOD-catalogus

De 96e editie van deze legendarische ceremonie was een ode aan emotie, glamour en engagement. Zoals gewoonlijk was de filmwereld prachtig uitgedost. Onder de spotlights paradeerden de acteurs en actrices in hun oogverblindende pracht op de rode loper.

De onbetwiste favoriet, Oppenheimer, schitterde en won een hele reeks beeldjes. Ook Poor Things ging welverdiend met vier beeldjes naar huis. En er waren de memorabele performances van Ryan Gosling & Billie Eilish.

Wie deze filmjuweeltjes voor het eerst of opnieuw wil kijken, kan terecht in de Proximus Pickx VOD-catalogus. Een zorgvuldig samengestelde selectie laat je genieten van de films die bekroond werden op de prestigieuze Oscars.

Oppenheimer

Het laatste meesterwerk van Christopher Nolan won maar liefst 7 Oscars (beste acteur, montage, cinematografie, enz.). Dus als je deze niet in de bioscoop hebt gezien, is dit het moment om de film te kijken.

Nu beschikbaar op de Proximus Pickx VOD catalogus.

Poor Things

Een ander hoogtepunt van de ceremonie was de toespraak van Emma Stone, die zeer geëmotioneerd was toen ze de Oscar voor Beste Actrice in ontvangst nam voor dit briljant verhaal. Mark Ruffalo won dan geen Oscar, maar zette wel een memorabele acteerprestatie neer in de film. Poor Things won ook de Oscar voor Beste Kostuums, wat meer dan logisch én verdiend is, gezien de prachtige outfits die Bella Baxter draagt.

Nu beschikbaar op de Proximus Pickx VOD catalogus.

Barbie

Barbie won de Oscar voor Beste Song. En de prestatie van Ryan Gosling tijdens de ceremonie zal nog lang in het geheugen gegrift blijven. Ook na de performance van Billie Eilish klokt er oorverdovend applaus en werden er traantjes weggepinkt.

Nu beschikbaar op de Proximus Pickx VOD catalogus.

Anatomie d’Une chute  

Een Franse film die in Hollywood schitterde met de Oscar voor beste scenario. De prijs volgt op een Palme d'Or op het filmfestival van Cannes, twee Golden Globes en zes Césars. Een daverend succes voor Justine Triet.

Nu beschikbaar op de Proximus Pickx VOD catalogus.

 

 
Wat is Pickx?
Pickx, het tv-platform van Proximus.

 Meningen

 Ook te zien op "Pickx"...

Onze Spielberg-favorieten beschikbaar op Pickx - Actueel
Actueel

Onze Spielberg-favorieten beschikbaar op Pickx

The Fabelmans, het laatste meesterwerk van Steven Spielberg, is sinds deze week beschikbaar in de Pickx+ catalogus. De perfecte gelegenheid om eens te kijken naar de cinematografie van een van de beste regisseurs allertijden. En het goede nieuws is dat de Pickx-catalogus vol staat met meesterwerken... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: