5 redenen waarom Wonka van Paul King met Timothée Chalamet een absolute must-see is! - Actueel Cinema

   - 
5 redenen waarom Wonka van Paul King met Timothée Chalamet een absolute must-see is!

Wonka veroverde eind vorig jaar wereldwijd alle bioscoopzalen! De film vertelt het verhaal van de legendarische chocolatier waarbij Timothée Chalamet de rol van Willy Wonka vertolkt. 

Ben je de film niet in de cinema kunnen gaan kijken? Of wil je graag opnieuw genieten van dit kleurrijk spektakel? Ga dan snel naar de Proximus VOD Premium-catalogus, want Wonka is er vanaf nu beschikbaar!

Ter herinnering: Premium VOD-films zijn box-office successen die net zijn uitgebracht in de bioscoop en direct beschikbaar zijn voor kijkers via VOD.

Ontdek hier vijf redenen waarom je gaat smullen van het magische ‘Wonka’:

1 WONKA blijft zonder twijfel trouw aan de insteek van Roald Dahl, maar deze nieuwe film weet er hoe dan ook een frisse en eigentijdse draai aan te geven. Met een combinatie van tijdloze thema's en moderne onderwerpen weet Wonka zowel jonge, nieuwe kijkers als trouwe fans aan te spreken. 

2 Paul King, de creatieve geest achter de geliefde "Paddington" -films, weet ook van Wonka een visueel verbluffend en meeslepend avontuur te maken. King staat bekend om zijn vermogen om magie tot leven te brengen op het scherm en dat zie je dus ook in Wonka!

3 Als een van de meest getalenteerde en veelzijdige acteurs van zijn generatie heeft Timothée Chalamet bewezen dat hij elk personage tot leven kan brengen met zijn indrukwekkende acteervaardigheden. Zijn vertolking van Willy Wonka belooft een nieuwe diepte en complexiteit toe te voegen aan het iconische personage.

4. Van kleurrijke chocolade-eitjes tot prachtige kostuums en magie, de film is een visueel spektakel dat de verbeelding prikkelt en de zintuigen betovert, dankzij verbluffende visuele effecten tot stand gebracht met de nieuwste technologische innovaties.

5. Wonka is méér dan enkel en alleen een film. Het is een ervaring! Met zijn meeslepende verhaal, indrukwekkende cast en verbluffende visuele pracht, is deze film een eerbetoon aan de magie van het filmmaken.

Kortom, Wonka van Paul King met Timothée Chalamet is een absolute must-see en garandeert een onvergetelijke filmervaring. Dus, ga snel naar de Proximus VOD Premium-catalogus en geniet! 

 
Wat is Pickx?
Pickx, het tv-platform van Proximus.

 Meningen

 Ook te zien op "Pickx"...

Onze Spielberg-favorieten beschikbaar op Pickx - Actueel
Actueel

Onze Spielberg-favorieten beschikbaar op Pickx

The Fabelmans, het laatste meesterwerk van Steven Spielberg, is sinds deze week beschikbaar in de Pickx+ catalogus. De perfecte gelegenheid om eens te kijken naar de cinematografie van een van de beste regisseurs allertijden. En het goede nieuws is dat de Pickx-catalogus vol staat met meesterwerken... Verder lezen...
De vijf beste rollen van Robert De Niro - Actueel
Actueel

De vijf beste rollen van Robert De Niro

De filmwereld is gezegend met de emblematische aanwezigheid van Robert De Niro, een van de meest legendarische acteurs van zijn generatie. Deze week doet hij zijn intrede in de Proximus VOD-catalogus met 'About My Father', een hilarische komedie. Dit is voor filmfans een kans om terug te blikken op... Verder lezen...
Wonka

Wonka

Familie, Komedie, Avontuur  Regie: Paul King Met: Timothée Chalamet "Wonka" is gebaseerd op het bijzondere personage in 'Charlie and the Chocolate Factory', Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: