Meg 2: The Trench, de zomerblockbuster voor de fans van actiefilms! - Actueel Cinema

   - 
Meg 2: The Trench, de zomerblockbuster voor de fans van actiefilms!

Vijf jaar na het onverwachte succes van Jon Turteltaubs film The Meg is Jason Statham terug voor een sterk vervolg boordevol hongerige megalodons. De gegarandeerde sensatie van deze zomer verschijnt aanstaande woensdag 2 augustus in de bioscopen! 

Bereid je alvast voor op de ultieme adrenalinekick deze zomer met ‘Meg 2: The Trench’, een bloedstollend spannende film die de kaskraker van 2018 overtreft en met meerdere enorme Megs de actie naar nog hogere hoogtes en grotere dieptes stuwt. En nog heel veel meer! 

Neem samen met Jason Statham en de internationale actiefilmster Wu Jing een duik in onbekende wateren wanneer zij als leiders van een onverschrokken onderzoeksteam de diepten van de oceaan verkennen. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun eigen levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen. De zenuwslopende actie in de diepten van de oceaan maakt van ‘Meg 2: The Trench’ de meest opwindende filmervaring van het jaar.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Meg 2: The Trench

Meg 2: The Trench

Science-Fiction  Regie: Ben Wheatley Met: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis Bereid je maar vast voor op de ultieme adrenalinekick deze zomer met 'Meg 2: The Trench', een bloedstollend spannende film die de kaskraker van 2018 overtreft en met meerdere enorme Megs de actie naar nog hogere hoogtes en grotere dieptes stuwt. En nog heel veel meer! Neem samen met Jason Statham... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: