Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1: Duik in de actie met Tom Cruise en ontdek het langverwachte vervolg op de franchise! - Actueel Cinema

   - 
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1: Duik in de actie met Tom Cruise en ontdek het langverwachte vervolg op de franchise!

In dit nieuwe opus speelt Tom Cruise opnieuw Ethan Hunt, de onverschrokken geheime agent. Met een getalenteerde cast en adembenemende actiescènes belooft deze film opnieuw zeer spannend te worden. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1 speelt vanaf 12 juli in de bioscoopzalen!

Het verhaal:

Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden.

In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Een sublieme cast
Tom Cruise speelt opnieuw Ethan hunt en wordt vergezeld door een getalenteerde cast, waaronder Simon Pegg, Vanessa Kirby en Rebecca Ferguson, maar er zijn ook nieuwe gezichten: Hayley Atwell, Indira Varma en Cary Elwes.

Spectaculaire regie
Regisseur Christopher McQuarrie, die ook al werkte aan de vorige delen van de franchise, deelt opnieuw zijn gedurfde visie en scherp gevoel voor actie, met Tom Cruise die zich blijft inzetten voor verbazingwekkende, intense stunts.

Kortom, met alle explosies, adembenemende stunts en spannende wendingen wordt Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1 zeker dé kaskraker van deze zomer.

Vanaf 12 juli in de bioscoop. Ontdek hier de uren van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Mission : Impossible - Dead Reckoning Part 1

Mission : Impossible - Dead Reckoning Part 1

Actie, Avontuur  Regie: Christopher McQuarrie Met: Tom Cruise; Rebecca Ferguson; Simon Pegg; Ving Rha Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: