'Captain America: New World Order' wordt vanaf nu 'Captain America: Brave New World.' - Actueel Cinema

   - 
'Captain America: New World Order' wordt vanaf nu 'Captain America: Brave New World.'

Marvel Studios heeft de titelwijziging aangekondigd voor de aankomende vierde "Captain America"-film op sociale media, samen met een eerste foto van sterren Anthony Mackie en Harrison Ford op de set van de film. Marvel kondigde oorspronkelijk in juli vorig jaar aan dat "Captain America 4" de ondertitel "New World Order" zou krijgen en uitgebracht zou worden op 3 mei 2024. De releasedatum blijft onveranderd voor het nieuw getitelde "Brave New World."


Anthony Mackie tient le rôle-titre, faisant de "Captain America 4" sa première apparition en tant que héros éponyme dans un long métrage. L'acteur a fait ses débuts dans l'univers cinématographique Marvel en tant que Faucon, mais il a repris le bouclier de Captain America dans la série Disney+ "The Falcon and the Winter Soldier". Chris Evans était le premier Captain America dans le MCU, mais il a quitté le rôle dans "Avengers: Endgame".
"Captain America: Brave New World" est réalisé par Julius Onah ("The Cloverfield Paradox", "Luce") et co-écrit par Malcolm Spellman, le créateur de "The Falcon and the Winter Soldier" avec Mackie. Le casting comprend Harrison Ford qui fait ses débuts dans le MCU en tant que Thaddeus "Thunderbolt" Ross, reprenant le rôle de William Hurt. Dans "Brave New World", Ross est maintenant le Président des États-Unis. Liv Tyler et Tim Blake Nelson reprennent également leurs rôles de Betty Ross et Samuel Sterns de "L'Incroyable Hulk". 

Anthony Mackie speelt de hoofdrol en maakt van "Captain America 4" zijn eerste optreden als de gelijknamige held in een speelfilm. De acteur maakte zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe als de Falcon, maar nam het schild van Captain America over in de Disney+ serie "The Falcon and the Winter Soldier." Chris Evans creëerde de rol van Captain America in het MCU, maar verliet de rol in "Avengers: Endgame.".

"Captain America: Brave New World" wordt geregisseerd door Julius Onah ("The Cloverfield Paradox," "Luce") en mede-geschreven door Malcolm Spellman, die de bedenker was van "The Falcon and the Winter Soldier" met Mackie. De cast bestaat onder andere uit Harrison Ford in zijn MCU-debuut als Thaddeus "Thunderbolt" Ross, die de rol van William Hurt overneemt. Ross is nu de president van de Verenigde Staten in "Brave New World." Liv Tyler en Tim Blake Nelson spelen ook mee en vertolken opnieuw hun rollen als Betty Ross en Samuel Sterns uit "The Incredible Hulk."

De ondersteunende cast bestaat ook uit Shira Haas en "Top Gun: Maverick"-ster Danny Ramirez. Tijdens een interview met het tijdschrift Esquire vorige maand zei Ford dat hij een geweldige tijd had tijdens het filmen van "Brave New World" op de set in Atlanta. "Uh, Yeah," antwoordde Ford toen hem werd gevraagd of hij het naar zijn zin had. "Ik bedoel, er zijn moeilijke dagen en makkelijke dagen en leuke dagen en allerlei soorten dagen. Het is een zwaar schema en ja, het is leuk. Maar het is en blijft werk."

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Amerikaanse acteur Angus Cloud stierf aan overdosis - Actueel
Actueel

Amerikaanse acteur Angus Cloud stierf aan overdosis

De Amerikaanse acteur Angus Cloud, die eind juli dood werd aangetroffen, is volgens de lijkschouwers overleden aan een overdosis drugs en medicijnen. Volgens het autopsierapport werden onder meer cocaïne, methamfetamine en de krachtige pijnstiller fentanyl aangetroffen. Verder lezen...
Rupert Murdoch treedt terug als voorzitter van Fox en News Corp - Actueel
Actueel

Rupert Murdoch treedt terug als voorzitter van Fox en News Corp

De 92-jarige mediamagnaat Rupert Murdoch treedt af als voorzitter van de raden van bestuur van Fox Corp. en News Corp, en wordt voorzitter-emeritus van beide bedrijven. Zijn zoon Lachlan wordt nu de enige voorzitter bij News Corp., en blijft uitvoerend voorzitter en CEO van Fox Corp. Dat meldt het... Verder lezen...
John Wick: eindigen in schoonheid of terugkeren met een knal? - Actueel
Actueel

John Wick: eindigen in schoonheid of terugkeren met een knal?

John Wick is niet te stoppen. Dat weten we nu. Maar na vier films met steeds uitgebreidere manieren om zijn vijanden af te maken, is de tijd gekomen om de wapens voorgoed neer te leggen. Zoals je je misschien herinnert, was er in de vorige film die confrontatie bij de Sacré-Coeur in Parijs tussen... Verder lezen...
We Love Cinema Days: naar de bioscoop voor bijna niets! - Actueel
Actueel

We Love Cinema Days: naar de bioscoop voor bijna niets!

Vier dagen lang, van 20 tot 23 september, kan je genieten van de geneugten van de bioscoop voor de prijs van slechts € 6! Het is een gouden kans voor alle soorten bioscoopliefhebbers om alle films die momenteel in de bioscopen draaien te (her)ontdekken, evenals exclusieve previews. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: