James McAvoy en Blumhouse bundelen opnieuw hun krachten voor de horror-thriller "Speak No Evil". - Actueel Cinema

   - 

James McAvoy werkt opnieuw samen met Blumhouse, de studio achter de films van M. Night Shyamalan "Split" en "Glass". De acteur zal te zien zijn in Speak No Evil, een remake van de Deense psychologische horror-thriller "Gaesterne".

Universal heeft de releasedatum van de film vastgelegd op 9 augustus 2024. De remake is geregisseerd en geschreven door filmmaker James Watkins, die eerder "Eden Lake" en "The Woman in Black" regisseerde, evenals een aflevering van Black Mirror.

De nieuwe film vertelt het verhaal van een gezin dat een droomvakantie doorbrengt in een idyllisch landhuis, maar de vakantie verandert in een psychologische nachtmerrie. Het scenario is gebaseerd op de originele film "Gaesterne" uit 2022 van Christian Tafdrup en Mads Tafdrup. Destijds werd de film 11 keer genomineerd voor de Danish Film Awards, de equivalent van de Oscars in het land.

James McAvoy bereikte de status van internationale ster dankzij zijn rol als Professor Charles Xavier in X-Men: First Class (2011) en de daaropvolgende films. In 2019, het jaar waarin Glass uitkwam, verscheen hij ook in It: Chapter Two en X-Men: Dark Phoenix. Hij is onlangs te zien geweest op het kleine scherm met een rol in His Dark Materials van HBO en Sandman van Netflix.

Split, de eerste samenwerking van James McAvoy met Blumhouse, gaf de acteur de kans om zijn acteertalent te tonen door een gevaarlijke psychopaat met meerdere persoonlijkheden te spelen.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: