Infos

Synopsis

Hoewel Kevin 23 persoonlijkheden kent die zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher heeft aangetoond, bezit hij er nog een die op het punt staat zich te ontwikkelen en alle andere over te nemen. Wanneer drie tienermeisjes zijn ontvoerd, komt het aan tot een gevecht om te overleven tussen de verschillende persoonlijkheden die in Kevin schuil gaan, alsmede voor iedereen die zich om hem heen bevinden.

Fotogalerij "Split" (6)

Split - Foto 1 Split - Foto 2 Split - Foto 3 Split - Foto 4 +1Split - Foto 5 Split - Foto 6

Mening van de pers

De Morgen
Review: Verrassing! De nieuwe M. Night Shyamalan is goed
Ook al is Split in de eerste plaats een lollig staaltje exploitatiecinema – de schoolmeisjes gaan steeds schaarser gekleed – Shyamalan zoekt tegelijk aansluiting bij een van zijn favoriete thema’s: onverwerkte trauma’s en kwetsuren uit het verleden. Lieven Trio Verder lezen

Mening van bloggers

FreshBananaz
Review: Split had zoveel meer kunnen zijn
De spanning die opgebouwd wordt verdwijnt na een tiental minuten als sneeuw voor de zon en de scènes met de psychiater van Kevin lijken meer opvulling dan iets anders. Als ik iets positief onthouden heb van deze film zijn het James McAvoy en Anna Taylor-Jay. Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Split"

James McAvoy in het grootste geheim getrouwd - Actueel

James McAvoy in het grootste geheim getrouwd

De Britse acteur James McAvoy is in het geheim getrouwd met zijn vriendin Lisa Liberati, dat melden Britse tabloids. De twee zijn al drie jaar samen en ontmoetten elkaar op de set van de film "Split" van Night Shyamalan. Liberati was er productieassistent.
4 releases in februari om naar uit te kijken - Actueel

4 releases in februari om naar uit te kijken

Hups, de eerste maand van het nieuwe jaar is al voorbij! In februari valt er heel wat te ontdekken in de bioscoopzalen aangezien er weer enkele filmpareltjes worden gelost.

"Split" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties