Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu zondagavond af op VTM3 voor 'Star Trek Into Darkness' - Actueel Cinema

   - 

Heb je zin om zondagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen met wat chips en popcorn? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu zondagavond om 20u30 'Star Trek Into Darkness'  speelt op VTM3.

Als de bemanning van de Enterprise teruggeroepen wordt, ontdekken ze dat een niet te stoppen boosdoener binnen hun eigen organisatie de vloot en alles waar hij voor staat tot ontploffing heeft gebracht. Onze wereld verkeert in crisis.
 
Captain Kirk heeft een rekening te vereffenen. Hij leidt een klopjacht in oorlogsgebied om de man met het massavernietigingswapen te pakken te krijgen.
 
Onze helden worden in een episch schaakspel van leven en dood gekatapulteerd waarin liefde en vriendschap aan een zijden draadje hangen en er offers gemaakt moeten worden voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita" en "Zita TV-gids"...

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: