Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio werken aan nieuwe film - Actueel Cinema

   - 

Net na de lancering van hun laatste film 'Killers of the Flower Moon' gaan Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio opnieuw een samenwerking aan. Volgens The Hollywood Reporter werkt het duo aan een nieuwe film. 

De regisseur en acteur zouden volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite werken aan een verfilming van 'The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder' van The New Yorker-journalist David Grann. De journalist schreef ook het boek van 'Killer of the Flower Moon'.  De naam van de film is al meteen bekend: 'The Wager'. Het is de streamingsdienst van Apple die de film laat produceren en waar je het verhaal voor het eerst zal kunnen bekijken. De film gaat over een oorlogsschip uit de achttiende eeuw dat strandt op een onbewoond eiland. Terwijl de bemanning daar moet samenwerken om te overleven, lijkt dat niet meer te lukken wanneer ze terug op de bewoonde wereld zijn. Vanaf april 2023 kan je de film bekijken.

De twee werkten eerder al samen aan 'The Wolf of Wall Street' (2013), 'The Aviator' (2004) en 'Shutter Island' (2010). (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: