Actrice Emma Roberts bevalt van eerste kindje - Actueel Cinema

   - 

Emma Roberts en Garrett Hedlund hebben hun eerste kind verwelkomd. De 'American Horror Story'-actrice is zondag bevallen in Los Angeles. Het jongetje kreeg de naam Rhodes. 

"Iedereen is gezond", zei een bron tegen E! News. De 29-jarige actrice kondigde in augustus in een Instagram-post aan dat ze een jongetje verwachtte. "Ik...en mijn twee favoriete jongens", schreef ze naast een foto van zichzelf en Hedlund. Haar tante, Julia Roberts, stuurde haar gelukwensen en schreef "love you" als reactie onder de foto.

Hedlund en Roberts zijn samen sinds maart 2019, toen ze tijdens een wandeling in New York City hand in hand werden gespot. De foto's van het koppel kwamen rond dezelfde tijd tevoorschijn als toen Roberts haar verloving met verloofde Evan Peters beëindigde na zeven jaar samen. In een recent interview met Glamour, getuigde Roberts over de onverwachte positieve kanten van zwanger zijn tijdens de pandemie. Ze zei dat het zorgde voor "veel introspectie". (Belga / Belga)

© DFree / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: