Naomie Ackie gaat Whitney Houston spelen in biopic - Actueel Cinema

   - 

De Britse actrice Naomie Ackie is in finale onderhandelingen om Whitney Houston te vertolken in Sony's muzikale biopic "I Wanna Dance With Somebody". Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Variety. 

Naomie Ackie is bekend van onder meer de donkerkomische tv-serie "The End of the F***ing World" en haar rol als Jannah in "Star Wars: The Rise of Skywalker". De regie van de biopic is in de handen van Stella Meghie ("The Weekend", "The Photograph"). Het scenario van "I Wanna Dance With Somebody" is van "Bohemian Rhapsody"-scenarist Anthony McCarten. Witney Houston is de iconische zangeres achter tijdloze hits als 'I Will Always Love You' en 'How Will I Know'. Ze overleed in 2012. Houston maakte haar acteerdebuut in de romantische thriller "The Bodyguard" (1992). "I Wanna Dance With Somebody" wordt Thanksgiving 2022 in de bioscoop verwacht. (Belga / Belga)

© DFree / Shutterstock.com

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: