Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd - Actueel Cinema

   - 

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster. 

Hyland en Adams zijn zo'n anderhalf jaar samen. De actrice deelde voor het eerst een foto van haarzelf met de voormalige 'Bachelorette'-deelnemer rond de periode van Halloween in 2017, toen ze allebei verkleed gingen als personages uit "Stranger Things".

Het tweetal had eerst een langeafstandsrelatie: Hyland woonde in Los Angeles, Adams was toen nog gevestigd in Nashville. Inmiddels is Wells, die tegenwoordig een podcast presenteert, bij Hyland ingetrokken. Wanneer het huwelijk gepland staat, is nog niet geweten. (Belga / Belga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My fiancé... my FIANCÉ.... MYYYY FIAAANCÉÉÉÉÉ!!!!!

Une publication partagée par Sarah Hyland (@sarahhyland) le

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: