Woody Allen draait deze zomer dan toch een nieuwe film - Actueel Cinema

    

Woody Allen draait deze zomer in het Spaanse San Sebastián zijn 51ste film. Internetgigant Amazon had zich geëngageerd om vier films van de New Yorkse regisseur te financieren maar kwam daar in februari op terug nadat beschuldigingen van seksueel misbruik weer naar boven kwamen. Allen, die de beschuldigingen van zijn adoptiedochter Dylan altijd heeft ontkend, heeft nu toch financiering gevonden bij Mediapro, het bedrijf dat ook zijn films "Midnight in Paris" en "Vicky Cristina Barcelona" produceerde. 

De film heeft momenteel nog geen titel maar volgens de Britse krant The Guardian zal hij in productie gaan als WASP2019. De cast bestaat grotendeels uit Europees talent, waaronder tweevoudig Oscarwinnnaar Christoph Walz, "Wonder Woman"-ster Elena Anaya, Sergi Lopez en Louis Garrel. Twee Amerikaanse acteurs hebben tot nog toe bevestigd: Gina Gershon en Wallace Shawn. De fotografie is opnieuw in handen van Vittorio Storaro, de Oscar-winnende camerman met wie Allen al samenwerkte voor "Café Society", "Wonder Wheel" en "A Rainy Day in New York".

Het verhaal gaat over een Amerikaanse echtpaar dat op bezoek is op het filmfestival van San Sebastián. Hun huwelijk komt onder druk te staan wanneer de man valt voor een "mooie Spaanse vrouw" en zij voor een "briljante Franse filmregisseur". De opnamen zijn voorzien van juli tot augustus.

Sinds de aantijgingen weer de kop op staken hebben verschillende acteurs en actrices publiek afstand van Woody Allen genomen. Onder andere Greta Gerwig, Ellen Page, Rebecca Hall en Colin Firth hebben verklaard dat ze niet opnieuw met Allen zouden werken. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys? - Actueel

Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys?

Na het intensief bingewatchen van seizoen 1 brandde er dus één grote vraag op ieders lippen. Wanneer verschijnt seizoen 2?!
Terug naar de bioscoop: Welke films kan je gaan kijken? En hoe? - Actueel

Terug naar de bioscoop: Welke films kan je gaan kijken? En hoe?

Wat wij het meest gemist hebben tijdens de lockdown? Naar de bioscoop gaan natuurlijk! Hoewel thuisbioscopen en 4K-televisies een groot succes zijn, is dit toch niet hetzelfde als een avondje naar de cinema gaan. Vol spanning en ongeduld telden wij dan ook af naar de heropening van de bioscopen op... Verder lezen...
Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk - Actueel

Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk

Naya Rivera, de ster van de Amerikaanse TV show "Glee" die vorige week om het leven kwam, verdronk in een Californisch meer. Haar lichaam werd gisteren opgevist en volgens de eerste vaststellingen heeft ze geknokt om het leven haar zoon te redden alvorens ze zelf de strijd verloor.
Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera - Actueel

Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera

Bij een zoekactie naar de vermiste actrice Naya Rivera, hebben de hulpdiensten vandaag een lijk ontdekt. Het lichaam wordt momenteel geborgen in een meer in Californië, zo heeft de lokale sheriff via Twitter laten weten. Het is nog niet duidelijk of het om het lichaam van de actrice gaat.... Verder lezen...
Vanavond op TV: The Box - Actueel

Vanavond op TV: The Box

Kijk vanavond, nu dinsdag 14 juli, om 20u40 op CAZ naar "The Box"!
5 series voor de fans van The Boys - Actueel

5 series voor de fans van The Boys

Ben jij ook zo'n grote fan van deze serie? En snak je zo hard naar meer? Wel, wij maakten een selectie met de beste series voor die-hard fans van The Boys!