Jessica Chastain bevestigt geboorte eerste kind met foto - Actueel Cinema

    
Actueel
Jessica Chastain bevestigt geboorte eerste kind met foto

Actrice Jessica Chastain heeft met een foto op Instagram de komst van haar eerste kind bevestigd. Op het kiekje is alleen het handje van een baby te zien. 

De 41-jarige actrice schermt haar privéleven doorgaans strikt af. Ze liet zich niet eerder uit over de geruchten dat ze een dochter had gekregen, maar deelde zondag via Instagram een foto waarop ze een baby vasthoudt. Afgelopen najaar berichtten verschillende Amerikaanse media al dat Jessica en haar echtgenoot Gian Luca Passi, een Italiaanse edelman, een dochtertje hadden verwelkomd. Het meisje, dat de naam Giulietta zou hebben gekregen, werd op de wereld gezet met behulp van een draagmoeder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You’ve got good taste, kid.

Une publication partagée par Jessica Chastain (@jessicachastain) le

Op de bovenstaande foto grijpt het kindje naar de ring die Jessica vasthoudt terwijl ze zich klaarmaakt voor de Golden Globes. De actrice schrijft bij de foto: "Je hebt goede smaak, kleine." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.