Hugh Jackman ziet nieuwe rol als superheld wel zitten - Actueel Cinema

   - 

De ster, vooral bekend van zijn rol als Wolverine in de X-men franchise, staat open voor een nieuwe rol als superheld. Dat liet hij weten in een interview met MTV. In 2017 hing Jackman na 17 jaar definitief zijn klauwen aan de haak als Wolverine. 

Hugh Jackman was een vrij onbekende acteur toen hij in 2000 gecast werd als Wolverine. Hij eigende zich het personage in die mate toe dat het voor velen haast ondenkbaar is om iemand anders in die rol te zien. In een interview met MTV ter promotie van zijn nieuwe film 'The Front Runner' liet Jackman uitschijnen een nieuwe rol als superheld wel te zien zitten. "Ik sta daar zeker voor open. Persoonlijk zag ik de rol van Logan nooit als een superheld. Ik vond het vooral een heel fascinerende persoonlijkheid. Al die personages hebben hun gebreken. Natuurlijk hebben ze immense mogelijkheden, maar toch schieten ze op bepaalde vlakken ook te kort. Dat is waar de film over gaat en waarom mensen er zo van houden." Hoe graag Jackman de rol van Wolverine ook vertolkte, vooral op het fysieke vlak eiste het een immense tol. Tijdens de voorbereiding voor de opnames spendeerde Jackman uren in de fitness. Zo'n zware rol ziet Jackman dan ook niet direct nog zitten. Maar misschien verschijnt hij wel ten tonele in het Marvel universum. Hij liet alvast eerder al verstaan wel eens te willen spelen aan de zijde van de Avengers. Zowel Marvel als DC hebben alleszins nog een hele reeks nieuwe personages, waarvoor ze nog een ster dienen te strikken. Wie weet, is er daar nog wel een plekje weggelegd voor Hugh Jackman. (Belga / Belga)

© Foto Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: