Hitserie "The End Of The F***ing World" krijgt tweede seizoen - Actueel Cinema

   - 

Netflix komt met een tweede reeks van de Britse gitzwarte drama-komedieserie "The End of The F***ing World". Eerder werd er gespeculeerd dat dit niet het geval zou zijn, maar het nieuws is gisteren officieel bevestigd door Netflix. 

De coproductie met het Britse Channel 4 was een gigantisch succes en haalde op filmratingsite Rotten Tomatoes een indrukwekkende score van 98 procent. De makers van de serie houden het oorspronkelijke team bij elkaar voor het tweede seizoen. Naast Charlie Covell zal ook Charles Forsman, de schrijver van het stripboek waarop de serie is gebaseerd, betrokken zijn bij het schrijven van het script.

Het bejubelde "The End of The F***ing World" draait om de jonge James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) die samen op roadtrip gaan. James is ervan overtuigd dat hij een psychopaat is. Om dat zeker te weten heeft hij een plan gemaakt om Alyssa te vermoorden. Het is nog niet zeker of er nieuwe of oude personages worden toegevoegd aan de hitserie. Ook is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: