Dolly Parton gaat Neflix-serie maken - Actueel Cinema

   - 

Er is een serie in de maak die gebaseerd is op de hits van de Amerikaanse zangeres Dolly Parton. Dat heeft Netflix bevestigd. Welke nummers precies gebruikt zullen worden, is nog niet geweten. 

De reeks zal uit acht delen bestaan, waarvan elk deel gebaseerd is op een andere Parton-klassieker. De zangeres zal zelf in de serie te zien zijn, maar werkt ook mee als producer en singer-songwriter. "Ik heb er altijd van genoten om verhalen te vertellen met mijn muziek", zegt Parton aan The Hollywood Reporter. "Dankzij Netflix kan ik een aantal van mijn favoriete nummers tot leven brengen."

De serie gaat volgend jaar in première. Het is nog niet bekend welke nummers precies aan bod zullen komen. De zangeres werkte eerder mee aan de NBC-film 'Dolly Parton's Coat of Many Colors', waarnaar meer dan 13 miljoen mensen keken.

Parton legt momenteel de laatste hand aan de muziek voor de film 'Dumplin'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: