Confessions of a Shopaholic - Bespreking Cinema

 
In deze tijden van financiële crisis krijgt dit relaas over een jonge vrouw met een serieuze shoppingverslaving iets heel dubbels. Op geen enkel moment wordt het duidelijk of al dat gewinkel haar nu wel of niet gelukkig maakt. Eén ding staat echter wel vast: haar problemen inspireren haar tot het schrijven van hooggewaardeerde columns voor een economisch tijdschrift. Dat en andere onzin proberen producent Jerry Bruckheimer, regisseur P.J. Hogan en hoofdactrice Isla Fisher in je strot te rammen. Dit trio had zich echter beter beziggehouden met zaken waarin ze wel bedreven zijn. Bruckheimer bewees met 'Bad Boys', 'Pirates of the Caribbean' en 'C.S.I.' dat actie, spanning en ontploffingen meer zijn ding zijn dan een onnozele 'meisjesfilm'. Hogan maakte met 'Muriel's Wedding' en 'My Best Friend's Wedding' twee van de beste 'romcoms' aller tijden. En Fisher - de wederhelft van 'Borat'-acteur Sacha Baron Cohen - was in 'Wedding Crashers' duizend keer grappiger (ze speelde die knettergekke nymfomane). Hier ziet ze zichzelf gedwongen de krampachtige clown uit te hangen omdat het scenario niks waard is en haar tegenspeler Hugh Dancy het charisma van een schotelvod heeft.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Confessions of a Shopaholic

Confessions of a Shopaholic

Komedie, Romantisch  Regie: PJ Hogan Met: Isla Fisher, Leslie Bibb, Krysten Ritter,... De aan winkelen verslaafde Becky komt terecht in New York, waar ze een baantje krijgt als financieel journalist. Hoewel ze schrijft over hoe je succesvol geld kunt sparen, zit ze zelf tot over haar oren in de schuld. Dan ontmoet ze Luke.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: