'House of Cards' herneemt opnames laatste seizoen in loop van volgende maand - Actueel Cinema

   - 

Volgens een brief die productiestudio Media Rights Capital rondstuurde naar cast en crew afgelopen zondag zullen de opnames voor het laatste seizoen van 'House Of Cards' pas volgende maand hernomen worden. Concreet zal de crew de komende twee weken nog doorbetaald worden tijdens deze periode van inactiviteit, tot 8 december. Dat meldt het dagblad Los Angeles Times. De opnames liggen al sinds 31 oktober stil na beschuldigingen van seksuele intimidatie aan het adres van steracteur Kevin Spacey. 

Spacey werd op staande voet ontslagen en Netflix verbrak alle banden met de acteur. Er rezen vervolgens vragen over het verdere verloop van de successerie. De schrijvers moesten alle zeilen bijzetten om Frank Underwood een geloofwaardige exit te geven in de reeks. "De afgelopen maanden hebben ons zwaar op de proef gesteld, op een manier die we nooit hadden kunnen voorzien", verklaart vicedirectrice van de productiestudio Pauline Micelli in de brief. "Als er iets is dat we geleerd hebben uit dit proces is dat deze productie groter is dan één persoon en dat we niet trotser kunnen zijn op de meest loyale en getalenteerde cast en crews in deze business." Micelli voegt er nog aan toe dat er op 8 december een update volgt over de stand van zaken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: