Componist van "The Simpsons" wordt bedankt - Actueel Cinema

   - 

Na 27 jaar dienst wordt Alf Clausen, de componist van de Amerikaanse animatieserie "The Simpsons", ontslagen. Variety meldde dat Clausen door de producers werd ontslagen, dat bevestigt nu ook Deadline. 

Een reden voor zijn ontslag is niet meteen duidelijk, maar Variety zegt dat de makers "een andere type muziek zoeken". Clausen was sinds 1990 in dienst en werkte gedurende 28 seizoenen mee aan de satirische show. In totaal won hij twee Emmy's in 1997 en 1998 en werd hij maar liefst 21 keer genomineerd. Hij kreeg ook vijf Annie Awards (prijs voor beste animatiefilm). Clausen is niet de componist van de begingeneriek, die werd geschreven door Danny Elfman. Wie hem zal opvolgen voor het 29e seizoen van de gele personages is nog niet bekend.

Het nieuwe seizoen van "The Simpsons" start op 1 oktober op Fox. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: