Joey uit Friends weigerde rol in Modern Family - Actueel Cinema

   - 

Acteur Matt LeBlanc heeft een van de hoofdrollen in de populaire comedyserie Modern Family destijds afgeslagen. De voormalige Friends-acteur kreeg van de producenten van de show de rol van Phil Dunphy aangeboden maar bedankte voor de eer, zo vertelt hij in een interview met de Amerikaanse krant USA Today. 

"Ik herinner me dat ik het script las en dacht: dit is echt een goed verhaal maar ik ben niet de juiste persoon voor deze rol", zegt LeBlanc die kort na het stopzetten van zijn eigen sitcom Joey was benaderd door de producenten van Modern Family. "Ik had het project onrecht aangedaan als ik het wel had gedaan. Ik weet wat ik kan en wat niet", reflecteert de 50-jarige acteur. De rol van de klungelige makelaar Phil Dunphy ging uiteindelijk naar de 49-jarige acteur Ty Burrell. Overigens gaf LeBlanc destijds een ander lid van de cast op verzoek advies. Acteur Jesse Tyler Ferguson, die Mitchell Pritchett speelt in de show, belde LeBlanc voor tips om over het salaris te onderhandelen.

De voormalige cast van Friends onderhandelde als één blok over hun gage. "Ik zei dat je met zijn allen sterk staat, desnoods dreig je allemaal op te stappen", verklapt LeBlanc. De cast van Modern Family krijgt naar schatting een vergoeding van 250.000 dollar per aflevering. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: