John Travolta schenkt Boeing 707 aan Australisch museum - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur John Travolta doneert zijn "geliefde" Boeing 707 aan de Historical Aircraft Restoration Society (HARS) in Australië.

 "Het doet me veel plezier deze historische aankondiging te doen dat ik mijn geliefde Boeing 707 doneer aan HARS. Ik ben dankbaar dat ik zo veel uren heb mogen vliegen in zo'n mooi vliegtuig", vertelt Travolta in een verklaring. Het vliegtuig van Travolta werd oorspronkelijk geleverd aan Qantas Airways in 1964. "Ik ben zo blij dat dit prachtige vliegtuig, waaraan ik heel veel goede herinneringen heb, zal blijven vliegen in de toekomst." HARS is zo'n 145 kilometer vanaf Sydney gevestigd. Travolta wil het vliegtuig zelf naar Australië vliegen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: