Première nieuwe "Twin Peaks" te vroeg uitgezonden in Italië - Actueel Cinema

   - 

De Italiaanse televisiezender Sky Italia heeft gisteren per ongeluk de eerste twee nieuwe afleveringen van de cultserie Twin Peaks op haar website en streamingplatform gezet, bijna een dag voor de daadwerkelijke wereldwijde première. De fout werd pas zes uur na publicatie opgemerkt, meldt Deadline vandaag. 

De serie verscheen gisterenmorgen om 6 uur op de website van Sky Italia en het streamingplatform Sky on Demand. Het was echter de bedoeling dat de afleveringen pas vanmorgen om 3 uur 's ochtends (lokale tijd) online verschenen, tegelijk met de Amerikaanse première op betaalzender Showtime. Wat de fout nog extra pijnlijk maakt, is dat Sky Italia eerder al heeft geblunderd met het plannen van zijn uitzendingen. Zo plaatste de televisiezender vorig jaar de finale van MasterChef Italy te vroeg op zijn streamingplatform en verklapte daarmee eerder dan verwacht de winnaars van de kookwedstrijd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: